I fredags, förra veckan var jag iväg och sminkade Lotta, Elin och Rebecka och här kommer lite bilder och text om dessa sminkningar. ;D
Picture
De skulle ju ut på fest så Lotta vill ha en ganska mörk sminkning men klänningen hon skulle ha var ljusrosa, därför gjorde jag en sminkning med skimrig vit och la i lite rosa på ögonlocket för att fånga upp färgen hon har på klänningen, sedan skuggade jag en halvmåne med svart och under ögat, fyllde också i med vit kajal intill ögat och målade med svart eyeliner och mascara.
Picture
Elin ville ha en sminkning som inte riktigt var lika mörk som lottas men ändå ganska mörk, och med naturliga färger. Så då skuggade jag med ljus beige och sedan en lite mörkare brun och svart som en halvmåne och under ögat. Även vit kajal intill ögat och svart eyeliner och mascara.
Picture
Make up: Jag
Rebecka ville ha en sminkning med bronzefärger, så jag skuggade från ljus skimmrig beige till mörk bronze i ögonslutet. För att få en extra mörk halvmåne så la jag på lite mörkbrun ögonskugga, även under ögat också. Sedan tog jag även vitkajal, svart eyeliner och mascara på henne med :) Till detta fick hon ganska mkt solpuder som passade väldigt bra till sminkningen.

8/15/2010 02:26:22 am

Vi blev hur nöjda som helst!! :)
Tack!!

ReplyLeave a Reply.